‘Drive through’ bij 3 bedrijven in regio Hardenberg

Op vrijdag 19 maart 2021 openen 3 bedrijven in de regio Hardenberg de deuren voor een unieke kennismaking met de mbo-opleidingen Veehouderij, Groen, grond & infra (Loonwerk) Dierverzorging & veehouderij (niveau 2) en Tuin & landschap. Met een zogenaamde ‘drive through’, een initiatief van Zone.college Hardenberg in samenwerking met de bedrijven, bieden ze geïnteresseerden de mogelijkheid om fysiek kennis te maken met de mbo-opleidingen en de bijbehorende beroepen.

De bedrijven openen hun deuren op verschillende tijden, zo kunnen bezoekers ook meerdere bedrijven bezoeken.

  • Zuivelboerderij Deterd Oude Weme (Sijsamaweg 3) in Heemserveen voor informatie over Veehouderij (niveau 3 en 4) en Dierverzorging & veehouderij (niveau 2) . Deuren staan open tussen 18.00 en 20.00 uur.
  • Loonbedrijf Tuin (Zwolseweg 213) in Balkbrug voor informatie over Groen, grond & infra (niveau 2, 3 en 4). Deuren staan open tussen 16.00 en 19.00 uur.
  • Hoveniersbedrijf Dirk Meesters (Meester Brasweg 1) in Loozen voor informatie over Tuin & landschap (niveau 2 en 3, BBL). De deuren staan open tussen 16.00 en 18.00 uur.

Lees voor meer informatie ook het nieuwsbericht. De drive through wordt georganiseerd binnen de geldende coronamaatregelen.