Informatieavond ouders groep 8

Door de zorgelijke ontwikkelingen van het coronavirus vinden we het niet verantwoord om de informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 8 op locatie te organiseren. Daarom is besloten de informatieavond  in tegenstelling tot eerdere berichtgeving alleen via een webinar (online) te organiseren.

De webinar start om 19.30 uur en is live te volgen. Voor het aanmelden kun je onderstaand formulier gebruiken. Je ontvangt dan op 11 november een e-mail met een link voor het live kunnen bijwonen van de webinar. De webinar is ook na afloop te zien.

Aanmeldformulier informatiebijeenkomst 11 november 19.30-20.15 uur

Ouders die zich al hadden opgegeven voor de informatieavond op locatie en/of het ontvangen van de video-opname krijgen automatisch de link toegestuurd per mail. Je hoeft dan niets meer te doen.

Op deze avond vertellen we graag meer over ons onderwijs, vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Tijdens de webinar is er ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Open dagen vmbo en Het Groene Lyceum Almelo 

Open dag 25 november is geannuleerd
Helaas is er besloten om de open dag op 25 november niet door te laten gaan. Door de zorgelijke ontwikkelingen van het coronavirus vinden we het niet verantwoord om dit event te organiseren.

Open dag 20 januari
Samen met je kind onze school ontdekken? Dat kan tijdens de open dag in januari.
Klik hier voor meer informatie over de open dag.