Voorlichtingsavond mbo Deventer

Kennis maken met het groene mbo op de locatie Deventer! Dat kan op donderdag 12 maart 2020 tijdens de Voorlichtingsavond van 19.00 tot 21.00 uur. Naast algemene informatie over de school kunnen bezoekers kennis maken met groene mbo-opleidingen en vragen stellen aan docenten. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en het meewerken op een stageplek, doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio Deventer veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk
Studenten die kiezen voor het groene mbo-onderwijs in Deventer kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werken we optimaal aan de toekomst van onze studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

Voorlichtingsavond mbo Zone.college Deventer
19.00 uur tot 21.00 uur
Snipperlingsdijk 2, Deventer

Meld je van te voren aan voor de Voorlichtingsavond via het aanmeldformulier.

Aanmelden