Open dag mbo Hardenberg 8 november

Kennismaken met groene beroepen, unieke opleidingen, sfeer proeven en enthousiast worden. Dat zijn de ingrediënten van de open dag van Zone.college in Hardenberg. Op woensdag 8 november 2023 van 16.00 tot 20.00 uur kan iedereen kennis maken met alle mogelijkheden die het groene mbo-onderwijs in Hardenberg biedt. Meld je wel even vooraf aan via deze pagina.

Op Zone.college in Hardenberg presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio Hardenberg veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk
Studenten die kiezen voor het groene mbo-onderwijs in Hardenberg kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werken we optimaal aan de toekomst van onze studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

Op de locatie Hardenberg worden de onderstaande opleidingen aangeboden:

  • Dierenartsassistent paraveterinair
  • Dierverzorging & veehouderij (niveau 2)
  • Groen, grond & infra
  • Veehouderij (Let op: BBL alleen varkenshouderij)
  • Tuin & landschap (alleen BBL)

Open dag mbo Zone.college Hardenberg
16.00 uur tot 20.00 uur
Parkweg 1a2, Hardenberg
Aanmelden via Open dagen mbo – Zone.college. Hier vind je ook alle data van andere open dagen en locaties.