Open dag mbo Zwolle

Kennismaken met groene beroepen, unieke opleidingen, sfeer proeven en enthousiast worden. Dat zijn de ingrediënten van de open dag van Zone.college in Zwolle. Op vrijdag 31 januari 2020 van 15.00 tot 21.00 uur kan iedereen kennis maken met alle mogelijkheden die het groene mbo-onderwijs in Zwolle biedt.

Op Zone.college in Zwolle presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen. De voorlichting van de paardenopleidingen vindt ook plaats in de manage aan de Hollewandsweg 15.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en het meewerken op een stageplek, doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio Zwolle veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk
Studenten die kiezen voor het groene mbo-onderwijs in Zwolle kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werken we optimaal aan de toekomst van onze studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

Open dag mbo Zone.college Zwolle
15.00 uur tot 21.00 uur
Koggelaan 7, Zwolle

Interesse in de opleidingen Paardenhouderij, Paardensport en/of Hoefsmid? Bezoek ook de manege in Zwolle. We zijn van 15.00 tot 21.00 uur aanwezig op onze praktijklocatie aan de Hollewandsweg 15.

Overzicht van alle Mbo Open Dagen