Vragen over een mbo-opleiding?

Maak een belafspraak!

Wil je starten met een mbo-opleiding en heb je nog vragen? Maak een belafspraak met een docent van de opleiding waarin je bent geïnteresseerd.  Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

En de vragen kunnen natuurlijk overal over gaan. Bijvoorbeeld over onze aanmeldprocedure, het gewenste vakkenpakket, de begeleiding in de opleiding, de vakken in de opleiding en de stagemogelijkheden. We beantwoorden je vragen graag, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

Natuurlijk kun je ook het overzicht bekijken van de veel gestelde vragen. Misschien heb je dan je antwoord al direct! Klik hier.

Weet je niet welke opleiding op welke locatie wordt gegeven, bekijk dan het schema.

Let op: de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Almelo, Doetinchem en Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2020) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding in Deventer en Hardenberg.

Ook de opleiding Wildlife in Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2020) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding Dierverzorging niveau 4 in Almelo, Doetinchem, Deventer of Zwolle. Deze opleiding heeft inhoudelijk de grootste raakvlakken met de opleiding Wildlife.