TWI Job Instruction

Ben jij een operator of shiftleader in de voedingsindustrie en wil je je collega’s effectiever kunnen instrueren? In deze training leer je hoe je taken zodanig analyseert dat je anderen er snel en gericht mee aan het werk kunt zetten, volgens de afgesproken beste werkmethode. Deze bewezen 5-daagse training van Zone.college zorgt al jaren voor stabiliteit in processen. Na afloop krijg je als deelnemer een TWI-certificaat.

 

Informatie

Voor wie

Voedingsindustrie, technische dienst, kantoor en uitzendkrachten
Training Within Industry (TWI): Job Instruction is een robuuste en jarenlang bewezen trainingsmethode die zorgt voor stabiliteit in processen. 

 

Programma
  • Standaardiseren en trainen van taken binnen de productie 
  • Taken van een productielijn noteren 
  • Taken uitvoeren, observeren en taakanalyses maken 
  • Opleidingsmatrix opstellen 
Data en Locaties

Investering

€2.250,- excl. 21% btw voor een cursus van 5 dagen.

Na de opleiding

Het inzetten van de TWI Job Instruction methode leidt direct tot de volgende resultaten: 

Door standaardisatie van werk wordt rust gebracht in de organisatie, zodat kwaliteit en productiviteit verbeteren: voorbeelden van 90% foutreductie of 26% productiviteitsstijging binnen 6 maanden blijken mogelijk.
•Nieuwe medewerkers zijn sneller inzetbaar om kwaliteitsproducten te maken met geplande productiviteit: 35 – 60% reductie van inwerktijd blijkt vaak mogelijk.
•Het is mogelijk om nieuwe machines en complete productielijnen sneller op ontwerpspecificatie te laten produceren: start-up periode voor compleet nieuwe lijnen gereduceerd met 75%.
•De kennis van oudere en ervaren medewerkers wordt op een constructieve en inspirerende manier overgebracht op nieuwe medewerkers.  

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.