Verbetertechnieken

Werk jij in de procesindustrie en wil je leren hoe je de processen waarmee je bezig bent effectiever en efficiënter kunt maken, zonder verspilling en/of fouten? En dat allemaal via een planmatige aanpak en een vaste structuur? Dan is deze cursus van Zone.college wat je zoekt.

Informatie

Voor wie

Voor medewerkers in de procesindustrie

In de ideale wereld verloopt het productieproces zonder problemen, is iedereen effectief en efficiënt bezig en worden geen producten verspild en/of fouten gemaakt. Helaas is de dagelijks praktijk wel anders. Machines vallen in storingen en daarom moet er overgewerkt worden. Partijen worden afgekeurd omdat kwaliteitseisen worden niet gehaald. Zendingen blijven staan of komen te laat bij de klant. Wil jij deze processen verbeteren via een planmatige aanpak en een vaste structuur?

Programma

Het programma wordt aangepast aan de wensen van de doelgroep en aan de laatste ontwikkelingen.

Mogelijke onderwerpen zijn: 

  • 5S
  • A3
  • Kaizen
  • SMED
  • WCOM
Data en Locaties

Investering

n.t.b.

Na de opleiding

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.