Zuivelspecialisatie Kaas

Werk jij als operator bij een bedrijf waar kaas wordt gemaakt en wil je je verder verdiepen in je vakgebied en de nieuwste ontwikkelingen? In deze cursus van Zone.college komen alle interessante aspecten aan de orde, van membraanfiltratie tot de nieuwste wrongeldrainagetechnieken. De cursus neemt 9 dagdelen in beslag.

 

 

Informatie

Voor wie

Ervaren operators met ervaring in het bereiden van kaas.

Programma

Het programma wordt aangepast aan de wensen van de doelgroep en aan de laatste ontwikkelingen.

Mogelijke onderwerpen zijn: 

  • Automatische standaardisatie door toevoegingen Caseïneconcentraten 
  • Membraanfiltratie 
  • Hoog thermiseren van melk 
  • Dubbelbactofugeren 
  • Nieuwe zuursels 
  • Verschillende soorten stremsels 
  • Nieuwe wrongeldrainagetechnieken 
  • Versnelde rijping 
  • Verpakken en etiketteren 
  • Wei valorisatie 
Data en Locaties

Investering

€ 895,- excl. 21% btw voor een cursus van 9 dagdelen.

Na de opleiding

Na deze cursus ben je op de hoogte van de nieuwste technische en technologische ontwikkelingen in de kaasbereiding.

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.