mbo in Zwolle

Zone.college in Zwolle biedt verschillende opleidingen, waarin je leert met hoofd, hart en handen. We zorgen er voor dat jij je in een veilige en vertrouwde omgeving goed kunt voorbereiden op een professionele toekomst in binnen- of buitenland. Vakkundige medewerkers, met aandacht met jouw individuele groei en ontwikkeling, begeleiden je tijdens de opleiding.

Zone.college Zwolle

Wat past bij jou?

Bij Zone.college kun je terecht voor diverse opleidingsrichtingen in de groene sector waarmee je in heel wat verschillende beroepen aan de slag kunt gaan. Met een beroepsopleiding van Zone.college ben je klaar voor de groene toekomst! Welke opleiding kies jij? 

Onze locatie

Op de locatie Zwolle bieden wij veel mbo-opleidingen. De locatie kenmerkt zich door moderne, frisse en open uitstraling. Op de locatie zijn verschillende praktijkruimtes aanwezig, zoals een kas en techniekhal. In de studentenwinkel op de begane grond verkopen mbo-studenten diverse groene producten.

Topsportvriendelijk

Zone.college Zwolle is een topsport vriendelijke school. Wanneer een leerling/student naast zijn opleiding een sport beoefent op topsport niveau, kan hij in aanmerking komen voor een topsport traject. Hij kan gebruik maken van extra faciliteiten binnen de opleiding. Denk bijvoorbeeld aan een flexibel lesrooster of voorzieningen om achterstanden weg te werken doordat de leerling/student vaker afwezig is door trainingen en wedstrijden.

Zwolle, jouw stad om te groeien

Je studententijd is een bijzondere tijd. Dynamisch, bruisend en (!) succesvol. De tijd van leren, je laten inspireren en nieuwe mensen leren kennen. Je thuis voelen en nieuwe uitdagingen aangaan. Door bijvoorbeeld de Bruisdag, voel je je snel thuis in Zwolle. Een perfecte manier om kennis te maken met alles wat Zwolle als jouw studentenstad te bieden heeft. Leef je uit in Zwolle!

Zwolle is een dynamische Hanzestad. En die dynamiek voel je; lekker rondstruinen, hapje eten, terrasje pakken, naar de bios, shoppen of uitgaan. Het kan allemaal in Zwolle! Ook op cultureel gebied valt er veel te beleven in Zwolle. Wat dacht je van het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland, bekende namen in de Zwolse theaters, concerten en dance-events?

Er zijn veel succesvolle bedrijven in Zwolle gevestigd, die mooie stageplekken aanbieden. Bij deze bedrijven kun je werken aan uitdagende opdrachten en waar je afstudeert op vernieuwende projecten. Grote kans dat je hier blijft hangen voor een baan.

Kortom: Zwolle is en stad met veel opleidingen, goede onderwijsvoorzieningen, veel studenten én een bruisende binnenstad. Alles voor een echte studentenstad! Wil je meer weten? Bekijk dan de website van Zwolle Studentenstad.

“De mensen hier bij Zone.college zijn echt top!”

Schoolkeuze: ouders over de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Ook al is het een flink stuk fietsen, toch viel de keus van Tessa op de vestiging van Zone.college in Twello. De…

Lees het verhaal van Tessa