Persoonlijke rondleiding

We hopen in april voor eindexamenleerlingen nog een persoonlijke rondleiding te organiseren op onze locaties. Coronaproof natuurlijk. Heb je nog geen keuze gemaakt voor een vervolgopleiding en wil je graag een keer bij ons komen kijken en sfeer proeven? Meld je dan hieronder aan!

We laten je kennismaken met de meest spraakmakende plekken op een locatie, zodat je een beetje een gevoel krijgt bij de opleiding en de school. De rondleiding is coronaproof en wordt per keer georganiseerd voor maximaal 4 personen. Natuurlijk zijn we wel helemaal afhankelijk van het verloop van alle maatregelen. Maar we gaan ons uiterste best doen om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de opleiding en locatie. 

Wil je de persoonlijke rondleiding niet missen? Vul dan hieronder het formulier in van de locatie die je wilt bezoekenWe nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Rondleiding locatie Almelo
Rondleiding locatie Deventer
Rondleiding locatie Doetinchem
Rondleiding locatie Hardenberg
Rondleiding locatie Zwolle

Heb je een vraag over een mbo-opleiding in Enschede of Twello? Mail dan naar communicatie@zone.college.

Nog even de spelregels

  • Alleen voor eindexamenstudenten, die zich nog niet hebben ingeschreven voor een mbo-opleiding (start augustus 2021). We verwachten dat we volgend schooljaar weer meer mogelijkheden hebben om rondleidingen te organiseren.  Derdejaars leerlingen kunnen de locaties dan bezoeken.
  • Per student maximaal 1 ouder/begeleider. We maken de groepen niet groter dan 4 personen.
  • Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.
  • De rondleiding duurt maximaal 30 minuten.
  • Let op: het is echt een rondleiding en geen meeloopdag.
  • Op al onze locaties gelden de coronamaatregelen van de rijksoverheid.
  • De opleidingen Wildlife en Dierenartsassistent paraveterinair organiseren geen rondleiding op de locatie. Deze opleidingen hebben voor komend schooljaar (start augustus 2021) het maximum aantal nieuwe studenten inmiddels bereikt.
  • Heb je je al ingeschreven voor een opleiding bij Zone.college? Dan neemt de opleiding sowieso contact met je op om te kijken of een rondleiding nog iets voor jou is. Voor het nieuwe schooljaar begint, word je daarnaast ook nog uitgenodigd voor een kennismakings- of welkomstdag. Zo leer jij je studiegenoten en locatie ook al kennen.