Goed van start na de zomervakantie

Wil jij na de zomervakantie starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog geen keuze kunnen maken? Zone.college organiseert op dinsdag 11 juni ‘het voorlichtingsgesprek’. Maak een afspraak en ga in gesprek met een docent van jouw toekomstige mbo-opleiding.

Voorlichtingsgesprek
Datum: dinsdag 11 juni 2024
Tijdstip: je kunt binnenlopen tussen 18.00 tot 20.00 uur
Locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle
Aanmelden kan binnenkort via het aanmeldformulier.

Aanmelden voor een seintje
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor een voorlichtingsgesprek in juni. Wel kun je je e-mail achterlaten, zodat we je een bericht kunnen sturen zodra het aanmeldformulier beschikbaar is. Je krijgt dan als eerste een seintje. Voor antwoorden op eventuele vragen kun je de onderstaande vragenlijst bekijken of mailen naar communicatie@zone.college.

Praktische informatie

Hoe ziet het programma van de avond eruit?

Tussen 18.00 en 20.00 uur kun je in gesprek met een docent van een specifieke opleiding. Bij je aanmelding heb je aangegeven over welke opleiding je meer wilt weten. Bij binnenkomst op locatie vertellen wij je waar de docent zit.

Je kunt alleen op gesprek bij opleidingen waarvoor je je hebt aangemeld. ‘Shoppen’ bij andere opleidingen kan vanavond niet.

Let op: je kunt niet op gesprek bij de opleiding Paardenhouderij in Almelo en de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Doetinchem. Zij hebben namelijk voor komend schooljaar (start augustus 2024) al het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Een goed alternatief voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair is de opleiding Dierverzorging niveau 4.

Wat zijn de adresgegevens?

In de bevestigingsmail van jouw aanmelding staan ook duidelijk de adresgegevens vermeld. Bij alle locaties kun je gratis parkeren bij het schoolterrein.

Wat is het verschil tussen deze avond en een open dag?

Tijdens een open dag pakken we groots uit en kun je een kijkje nemen bij alle opleidingen van een locatie. Ook zijn er studenten aanwezig die uitleg geven over de projecten die ze doen. Dat is tijdens het voorlichtingsgesprek niet zo.

Vanavond staat het persoonlijke gesprek centraal. Jij kunt je vragen stellen aan een docent van de door jouw gekozen opleiding. Hij/zij vertelt je alles over de opleiding en kan uiteraard je vragen beantwoorden.

Deze avond is alleen bedoeld voor iedereen die na de zomervakantie wil starten met een mbo-opleiding (augustus 2024). Uiteraard organiseren we volgend schooljaar ook weer voorlichtingen en open dagen, waar je weer uitgebreid kennis kunt maken met alle opleidingen en sfeer kunt proeven.

Ik heb mij aangemeld, maar kan toch niet komen. Hoe meld ik mij af?

Afmelden voor de avond kan via de unieke link, die in jouw bevestigingsmail staat.

Mogen mijn ouders/verzorgers ook mee?

Natuurlijk! Ze zijn van harte welkom.

Ik heb nog een vraag over de avond. Wat zijn de contactgegevens?

Heb je nog een vraag over deze avond? Mail dan naar communicatie@zone.college. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Welke mbo-opleidingen kun je eigenlijk volgen bij Zone.college?

Bij Zone.college kun je kiezen uit meer dan 40 opleidingen. We hebben ze overzichtelijk op een rijtje gezet. Kijk maar eens op deze pagina. Onze mbo-opleidingen zijn te volgen op verschillende locaties. In dit opleidingsoverzicht staat waar welke opleiding wordt gegeven, dit is ook de locatie voor de voorlichting. Lees hier voor meer informatie over onze niveaus en de opleidingsvorm BOL of BBL.

Over Zone.college

Zone.college biedt groots, groen onderwijs voor alle generaties. Met vestigingen in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Lochem, Twello en Zwolle, 900 medewerkers en ruim 7.000 leerlingen/studenten mogen we ons de grootste groene opleider van Oost-Nederland noemen. We verzorgen ook bedrijfsopleidingen. Samen kleuren we de toekomst groen.