11 maart online voorlichtingsavond mbo

Op donderdag 11 maart van 18.00 tot 20.00 uur organiseert Zone.college een online voorlichtingsavond mbo voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers. Bezoekers kunnen dan vanuit huis kennismaken met de opleidingen en de verschillende locaties. Aanmelden voor de online voorlichtingsavond is verplicht en kan via de website.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een e-mail met een link naar het online programma. Inloggen kan tijdens online voorlichtingsavond op ieder moment. Wel zijn er op vaste tijden voorlichtingen en webinars, waar docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de vele beroepsmogelijkheden.   

Diverse opleidingen 
Zone.college biedt verschillende mbo-opleidingen, zoals Voeding & technologie, Green design, Tuin & landschap, Paardenhouderij, Dierverzorging, Groen, grond & infra en Veehouderij. In alle opleidingen staan persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap centraal En met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid biedt de groene sector veel nieuwe banen.  

Onderwijs voor jong en oud
Zone.college is de grootste groene opleider van Oost-Nederland en organiseert vanaf acht locaties haar onderwijs. In Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle starten de verschillende mbo-opleidingen.

In Enschede, Twello en Doetinchem worden de niveau 2 opleidingen aangeboden in de zogenaamde Vakmanschapsroute, de praktische route naar een mbo-diploma. Kijk hier voor meer informatie over de Vakmanschapsroute.