27 november online open dag mbo Zone.college

Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de mbo online open dag van het Zone.college op 27 november 2020 van 15.00 tot 21.00 uur. Vanwege de corona-maatregelen organiseert deze groene onderwijsinstelling deze keer alleen een online editie van de open dag. Aanmelden voor de online open dag is verplicht en kan via het aanmeldformulier op zone.college/opendagenmbo.

Na inschrijving ontvangen toekomstige mbo-studenten een unieke link naar een speciaal platform met informatie over de gewenste opleidinggroep. Op dit unieke opleidingsplatform geven docenten en studenten van verschillende locaties uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de vele beroepsmogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor meer dan 17 opleidingsgroepen.

Opleidingsrichtingen
Zone.college biedt diverse de mbo-opleidingen in o.a. de richtingen Voeding & technologie, Voeding & voorlichting, Green design, Tuin & landschap, Paardenhouderij, Dierenartsassistent paraveterinair, Dierverzorging, Groen, grond & infra, Veehouderij, Teelt & Technologie. Studenten die kiezen voor een opleiding bij het Zone.college kiezen voor persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap.

Bij het Zone.college stap je in de wereld van klimaat, energie, natuur, voeding en leefbaarheid. Jij bent onderdeel van een wereld met belangrijke maatschappelijke vraagstukken, die vragen om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis. Jij gaat de wereld mooier, groener en gezonder maken!