Aanmelden mbo-opleiding voor 1 mei 2020

Je hebt misschien wel gehoord dat de aanmelddatum van het toelatingsrecht mbo is uitgesteld met een maand,  tot 1 mei. Dat is tot aanstaande vrijdag. Meld je je voor 1 mei aan en voldoe je aan alle eisen, dan heb je gegarandeerd een plek. Na 1 mei vervalt dit recht. Je kunt je dan nog wel aanmelden.

Bij enkele opleidingen hebben we een beperkt aantal plekken. De opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Almelo, Doetinchem en Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2020) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding in Deventer en Hardenberg. Ook de opleiding Wildlife in Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2020) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding Dierverzorging niveau 4 in Almelo, Doetinchem, Deventer of Zwolle. Deze opleiding heeft inhoudelijk de grootste raakvlakken met de opleiding Wildlife.

 

Online aanmelden

Heb je een opleiding bij Zone.college gekozen en wil je je aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier op onze website.
De meest gestelde vragen rondom aanmelden hebben we voor je op een rij gezet. Heb je een vraag, kijk dan eerst even hier.

 

Belafspraak met een docent

Twijfel je nog over een opleiding of heb je een vraag die je graag met een docent wilt bespreken, laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Wij zorgen dan voor een telefonische afspraak met jou en een docent.
Je vragen kunnen natuurlijk overal over gaan. Bijvoorbeeld over het gewenste vakkenpakket, de begeleiding in de opleiding, de vakken in de opleiding en de stagemogelijkheden.