Bijna iedereen geslaagd voor vmbo-groen in Enschede

Op woensdag 1 en donderdag 2 juli ontvangen 136 van de 138cijfers aantal geslaagden Enschede
eindexamenkandidaten vmbo-groen van Zone.college Enschede hun wel verdiende diploma. Met dit slagingspercentage van 98% laten we zien dat we onze leerlingen goed voorbereiden op een diploma. Ook in tijden van Corona.

Zone.college is trots op haar leerlingen. René van Kuilenburg en Karin Pullen (College van Bestuur) spreken hun waardering uit. ‘Wat een indrukwekkend resultaat! Dat onze leerlingen zoveel andere en extra dingen hebben geleerd de afgelopen maanden, zorgt ervoor dat ze een diploma met een gouden rand in ontvangst kunnen nemen. We zijn onder de indruk van de manier waarop onze collega’s het verschil voor onze leerlingen maken. Het is een enorme prestatie om deze resultaten te halen in deze ongekende tijden.’

De diplomering vindt dit jaar plaats in een andere vorm: we verwelkomen de leerlingen met maximaal twee begeleiders. De diploma uitreiking vindt per klas plaats. Er is een officiële opening door de directeur of teamleider, waarna de eigen mentor de diploma’s uitreikt. Na afloop genieten we buiten nog van een hapje en een drankje. Zo maken we er voor iedereen een corona-proof feest van!