Bijna iedereen geslaagd voor vmbo-groen in Almelo

Op dinsdag 30 juni ontvangen 189 van de 191
eindexamenkandidaten vmbo-groen van cijfers aantal geslaagden AlmeloZone.college Almelo hun wel verdiende diploma. Met dit slagingspercentage van 99% laten we zien dat we onze leerlingen goed voorbereiden op een diploma. Ook in tijden van Corona.

Zone.college is trots op haar leerlingen. René van Kuilenburg en Karin Pullen (College van Bestuur) spreken hun waardering uit. ‘Wat een indrukwekkend resultaat! Dat onze leerlingen zoveel andere en extra dingen hebben geleerd de afgelopen maanden, zorgt ervoor dat ze een diploma met een gouden rand in ontvangst kunnen nemen. We zijn onder de indruk van de manier waarop onze collega’s het verschil voor onze leerlingen maken. Het is een enorme prestatie om deze resultaten te halen in deze ongekende tijden.’

De diplomering vindt dit jaar plaats in een andere vorm: we organiseren een echte drive-inn diploma uitreiking. Ouders en leerlingen komen met de auto naar school en kunnen met hoofdtelefoons en via een groot scherm meekijken en luisteren naar de mentor. Leerlingen stappen vervolgens uit de auto om het diploma te tekenen en in ontvangst te nemen. Zo maken we er voor iedereen een corona-proof feest van!