Doorgroeien in de boomkwekerij

Op zaterdag 26 maart bezoeken we Boomkwekerij Hoekert. Daar laten we jonge (vakantie)werkers van de Boomkwekerij Hoekert zien welke ontwikkelmogelijkheden er zijn in de boomkwekerij. Dit initiatief hebben we samen met Boomkwekerij Hoekert en Talentboom ontwikkeld.

Presentatie medewerkers
Om half negen starten we de dag met een presentatie Bertus Boer, docent Teelt & technologie van Zone.college en Robert Soesman van Talentboom aan de zaterdag- en vakantiewerkers van Boomkwekerij Hoekert. In deze interactieve presentatie van ongeveer een half uur worden de ontwikkelingen, baankansen en verschillende functies in de boomkwekerij besproken. Daarnaast worden de scholingsmogelijkheden en de verschillende opleiding genoemd. Er zijn opleidingen voor de boomkwekerij die uiteenlopen van mbo tot universiteit.

Na deze presentatie is er de mogelijkheid tot vragen stellen en gaan de medewerkers lekker aan de slag.

De bijeenkomst ook graag bijwonen?
Dat kan! Om tien uur is het ook voor externe geïnteresseerden mogelijk om de boomteelt te bekijken. We geven dan ook de presentatie, zoals hierboven beschreven en daarnaast kun je een rondleiding over de kwekerij krijgen. Medewerkers van Boomkwekerij Hoekert geven je graag een kijkje in de keuken en laten zien hoe de verdeling, het stekken en oppotten werkt. Om 12 uur ronden we het programma af en we sluiten graag af met een drankje.

Locatie
Het evenement start op zaterdag 26 maart om 10:00 uur bij Boomkwekerij Hoekert, Zuiderzeestraatweg 410, 8091 PB in Wezep en duurt tot uiterlijk 13:00 uur.

Aanmelden
Wil je ook eens kijken welke werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden er zijn binnen de boomkwekerij? Meld je dan aan en stuur een mail naar niels@hoekert.nl.

Meer weten
Wil je meer weten over het werken in de boomkwekerij? Kijk dan op onze website of kijk op: www.talentboom.nl of www.hoekert.nl.