Een leven lang ontwikkelen in het groene vakgebied

De groene sector is volop in beweging en de ontwikkelingen gaan snel. Dat vraagt de komende jaren veel van vakmensen en bedrijven in deze sector. De kennis moet op peil blijven, kwalificaties op orde en vaardigheden ge-updatet. Op donderdag 12 maart kunnen bedrijven en particulieren in Almelo en Zwolle zien welke mogelijkheden Zone.college biedt in het kader van een leven lang ontwikkelen.

Bezoekers krijgen tijdens de voorlichtingsavond informatie over beroepsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen in de domeinen Agro, Creatief, Groen, Paard en Voeding. Opleidingsadviseurs vertellen onder meer over de inhoud van opleidingen, onderzoeken samen met de bezoekers het beste opleidingstraject in een leven lang ontwikkelen en geven advies en informatie over financiering en subsidiemogelijkheden.

VHG Brancheopleiding
Tijdens de voorlichtingsavond kun je ook informatie krijgen over de brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier van de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners). Deze vakopleiding richt zich speciaal op werkenden in de sector of mensen die zich willen omscholen voor een baan in de sector. De opleiding wordt in de avonduren en op zaterdagen gegeven en is zo goed te combineren met een fulltime baan buiten de groensector.  Klik hier voor meer  informatie over de opleiding.

Zone.college vindt het belangrijk om ook voor particulieren en bedrijven opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden. Met het opleiden van vakmensen draagt de groene opleider bij aan een gezonde, duurzame toekomst van mens en dier. Alle opleidingen, cursussen en trainingen worden bij goed gevolg afgesloten met een bewijs van deelname, getuigschrift, mbo-certificaat, een erkend MBO-diploma of een branche-erkend diploma.

De voorlichtingsavond met informatie over het volwassenenonderwijs is donderdag 12 maart op de volgende locaties:

  • Almelo | 19.00 tot 21.00 uur | Bornerbroeksestraat 348
  • Zwolle | 19.00 tot 21.00 uur | Koggelaan 7

Het is mogelijk om vooraf een afspraak te maken met een opleidingsadviseur.

Maak een afspraak

Tijdens de voorlichtingsavond kan er ook kennis worden gemaakt met de reguliere mbo-opleidingen.