Karin Pullen nieuwe voorzitter College van Bestuur van Zone.college

Karin Pullen wordt per 1 mei de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Zone.college. Zij volgt Willem Huiskamp op, die aan het eind van zijn bestuurstermijn zit.

Veelzijdig en ervaren
Karin Pullen (1961) is een ervaren bestuurder en toezichthouder in zorg en onderwijs. Momenteel is ze bestuurder bij IJssel Berkel, een samenwerkingsverband Passend Onderwijs van 24 schoolbesturen met 96 scholen voor primair (speciaal) onderwijs in de gemeenten Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst, Berkelland & Bronckhorst.
Pullen: “Ik zie Zone.college als een veelzijdige en ambitieuze organisatie waarin de waarden ‘samen, nieuwsgierig, eigenzinnig, vooruitstrevend en zorgzaam’ duidelijk voelbaar zijn. Vanuit mijn ervaring in het (beroeps)onderwijs wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de missie van Zone.college om groots groen onderwijs voor alle generaties te verzorgen en om mee te bouwen aan een vitale leefomgeving.”

Koers
Karin Pullen vormt vanaf 1 mei samen met René van Kuilenburg het College van Bestuur van Zone.college. Ze neemt het stokje over van Willem Huiskamp. Huiskamp was vanaf september 2012 voorzitter van AOC Oost en sinds augustus 2018 van Zone.college. Daarmee zit hij nu aan het einde van zijn bestuurstermijn.
De Raad van Toezicht is content met zijn opvolger. Voorzitter Jan Brink: “Wij zijn blij dat we in Karin Pullen een nieuwe voorzitter hebben gevonden die de ingezette koers van Zone.college verder kan uitdragen en versterken. We zien in Karin een mensgerichte voorzitter met veel ervaring, die zowel binnen Zone.college als in contacten met de externe partners, de verbinding kan versterken.”

Verbinder
De nieuwe voorzitter heeft een missie: “Samen de wereld een beetje mooier maken. Van waarde zijn voor mijn omgeving en de samenleving vind ik van belang. Ik verbind graag mensen en organisaties met elkaar en ik inspireer hen door mijn enthousiasme, mijn kennis van het veld en mijn pragmatische benadering om daadwerkelijk de inclusieve samenleving samen vorm en inhoud te geven. Een samenleving waarin iedereen ertoe doet.”