Komkommers, orchideeën en Alstroemeria

Studenten Bloem & styling en Groene detailhandel uit Zwolle werken dit jaar weer mee aan het landelijke evenement Kom in de Kas. Als voorbereiding hierop brachten ze deze week een bezoek aan Geel orchideeën, Drenthe Growers komkommerkweker en kwekerij Melenhorst Alstroemeria kweker. Met de producten van deze bedrijven zullen de studenten een creatieve en opvallende invulling geven aan de tentoonstelling van Kom in de Kas.

Kom in de Kas vindt dit jaar plaats op 4 en 5 april. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers op verschillende locaties in Nederland kennis maken met de glastuinbouw. Techniek en innovatie staan hierbij centraal. Bezoekers kunnen kennis maken met de bedrijven, wandelen door de kassen, gewassen bewonderen en alles te weten komen over de glastuinbouw.

Zone.college verleent ook haar medewerking aan dit evenement. Niet alleen brengt ze haar opleidingen Teelt & technologie onder de aandacht. Ook de opleidingen Bloem & styling en Groene detailhandel geven acte de presente. Studenten van deze opleidingen maken met producten van de kwekers unieke, creatieve (kunst)objecten. Met de deelname aan Kom in de Kas laat Zone.college haar betrokkenheid zien bij tuinbouwsector en de bedrijven. Kijk voor meer informatie over Kom in de Kas op www.komindekas.nl.

Kom in de kas 2020

Kom in de Kas