Voorlichtingsavonden mbo maart

Kennis maken met het groene mbo op de locaties Almelo, Doetinchem, Deventer, Zwolle, Enschede en Hardenberg! Dat kan tijdens de laatste Voorlichtingsavonden van dit schooljaar in maart. Naast algemene informatie over de school kunnen bezoekers kennis maken met groene mbo-opleidingen en vragen stellen aan docenten. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding. Meld je van te voren aan voor de open dag via het aanmeldformulier, zie onderstaande button.

Voorlichtingsavonden:

  • 12 maart: Almelo, Doetinchem, Deventer en Zwolle (19.00 – 21.00 uur)
  • 23 maart: Enschede (19.00 – 21.00 uur)* alleen niveau 2 opleidingen 
  • 26 maart: Hardenberg (16.00 – 20.00 uur) * BBL is alleen de Varkenshouderij opleiding (niet Melkveehouderij)  

Voor meer informatie en aanmeldformulieren klik op:

Voorlichtingsavond mbo

 

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en het meewerken op een stageplek, doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk
Studenten die kiezen voor het groene mbo-onderwijs op één van onze locaties kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werken we optimaal aan de toekomst van onze studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.