Meeloopdagen mbo op locaties gaan niet door

In verband met het Coronavirus zijn alle fysieke meeloopdagen mbo in ieder geval tot het einde van het kalenderjaar afgelast. We vinden het jammer, maar zetten de gezondheid en veiligheid van onze leerlingen, studenten, medewerkers en bezoekers voorop. We willen met onze (online) open dagen leerlingen wel de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de opleidingen en locaties. In het nieuwe jaar bekijken we de situatie opnieuw.

Op de locatie Almelo en Enschede werken we samen met ROC van Twente aan het project ‘Kies, kom, kijk’. Ook in dit project zijn tot januari 2020 alle meeloopmomenten op locatie afgelast. Wel organiseren verschillende opleidingen in Almelo en Enschede online-activiteiten. Nieuwsgierig? Kijk dan hier voor meer informatie. Je kunt je alvast oriënteren door het speciale keuzeboekje door te nemen.

De beslissing om geen meeloopdagen te organiseren hebben we samen met mbo-scholen in de regio gemaakt. Hierbij hebben we de verschillende decanenkringen ook betrokken. Alle partijen vinden het jammer dat de meeloopactiviteiten niet doorgaan, maar onderschrijven het belang van veiligheid en gezondheid.