Naar het voortgezet onderwijs in Enschede?

Normaal gesproken organiseren de Enschedese basisscholen en vo-scholen een serie ouderavonden over het voortgezet onderwijs. In verband met COVID-19 wordt deze kennismaking met het voortgezet onderwijs in digitale vorm aangeboden.

 

Website

Er is een website gemaakt om je te helpen en je wegwijs te maken in alle soorten en maten van het voortgezet onderwijs (het vo). Je kan hier alles lezen over de scholen waar jouw kind na de basisschool naar toe kan gaan. In Enschede heb je voldoende keuze, er zit dus zeker een school bij die helemaal bij jouw kind past! Kijk snel op www.vo-enschede.nl

 

Webinars

5 november was de succesvolle webinar met onderwijsinformatie van de verschillende scholen. Via onderstaande link kun je de webinar van Zone.college terugkijken.

Herhaling webinar van 5 november

 

10 november was er weer een succesvolle webinar waarbij een toelichting werd gegeven over de ondersteuningsmogelijkheden die de scholen bieden. Zone.college gaf aan hoe de ondersteuningsstructuur is ingericht op school. Via onderstaande link kun je de webinar van Zone.college terugkijken.

Herhaling hebinar 10 november