Nieuwe hoveniersopleiding bij VeluwePlant in Lunteren

Vanaf september start er een nieuwe hoveniersopleiding bij VeluwePlant in Lunteren. Goed nieuws voor mensen die een groene carrièreswitch willen maken.

Op de bedrijfslocatie van VeluwePlant verzorgen we komend jaar weer de BBL-opleidingen Tuin & landschap, niveau 2 en 3. Eind september gaan we hier ook starten met de VHG branche-opleiding Aankomend Hovenier. De opleiding is zeer geschikt voor zij-instromers.

Avondopleiding
De VHG branche-opleiding Aankomend Hovenier is een 1-jarige opleiding  en wordt voor een groot deel in de avonduren gegeven. Alle basisvaardigheden van het hoveniersvak komen aan de orde. Vaktechniek staat centraal. Na een jaar doen de deelnemers examen voor het behalen van een landelijk erkend certificaat.

7 september informatieavond
Op donderdag 7 september is er een informatieavond voor geïnteresseerden. Opleidingsadviseurs van Zone.college zijn vanaf 19.30 uur aanwezig en kunnen meer informatie geven over het hoveniersvak, de opleidingsmogelijkheden en de mogelijke financiële tegemoetkomingen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar contact@zone.college. De informatieavond is op dezelfde locatie als waar de opleiding in september van start gaat. Bij VeluwePlant aan de Scharrenburgersteeg 14 in Lunteren.

Lees meer over de opleiding Aankomend Hovenier VHG