Voorlichtingsavonden Het Groene Lyceum Zone.college Zwolle

Op maandag 1, 8, 15, 22 of 29 november 2021 organiseert het Zone.college in Zwolle een online voorlichtingsavond over Het Groene Lyceum. Van 19.00 uur tot 20.00 uur wordt informatie gegeven over het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Leerlingen uit groep acht en eindgroepen kunnen zich samen met hun ouders/verzorgers laten informeren over dit uitdagende onderwijstraject voor slimme doeners. Meld je aan via deze pagina.

Het Groene Lyceum is de plek voor leerlingen die makkelijk leren en goede scores op toetsen halen, houden van leren in de praktijk en feeling hebben met de groene omgeving. In een ondernemend traject gaan theorie én praktijk hand in hand. Na afloop hebben de leerlingen een volwaardig vmbo-diploma (GL/TL) en een mbo-diploma op niveau 4. Hiermee hebben ze een prima startbewijs voor het hbo in handen.

Leerlingen volgen het onderwijs op de locatie Zone.college Zwolle. Hier maken ze gebruik van de kassen, dierverblijven en science lokalen. Ze werken met een doordachte mix van een digitale leeromgeving en offline lesmethoden. Er is veel afwisseling van theorie en praktijk.

Voorlichtingsavonden Het Groene Lyceum
maandag 1, 8, 15, 22 of 29 november 2021

19.00 uur tot 20.00 uur

Meld je aan via deze pagina. Je ontvangt een persoonlijke mail met een unieke link naar de online bijeenkomst. In januari 2022 organiseren we ook een open dag. Je bent dan van harte welkom op onze locatie in Zwolle. We maken een mooi programma voor je!