Open dag mbo 26 november 2021

Kennismaken met groene beroepen, unieke opleidingen, sfeer proeven en enthousiast worden. Dat zijn de ingrediënten van een open dag bij het Zone.college. In november kan iedereen kennis maken met alle mogelijkheden die het groene mbo-onderwijs in Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle biedt. Meld je wel even vooraf aan via het aanmeldformulier, zie onderstaande button.

Op de verschillende locaties presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en het meewerken op een stageplek, doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk
Studenten die kiezen voor het groene mbo-onderwijs op één van onze locaties kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werken we optimaal aan de toekomst van onze studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

Open dagen:

  • 17 november Hardenberg
  • 26 november Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle

Voor meer informatie en aanmeldformulieren klik op:

Open dagen mbo