Open dag vmbo Zone.college Borculo

Op vrijdag 17 januari opent het Zone.college Borculo tussen 16.00 en 21.00 uur haar deuren voor toekomstige vmbo-leerlingen. Met presentaties, actieve kennismaking met de vakken en individuele gesprekken laten leerlingen en docenten zien wat het Groene vmbo-onderwijs in Borculo inhoudt.

Het Groene vmbo is er voor leerlingen die graag praktisch willen leren en bezig zijn met dieren, planten, voeding of techniek. Ze kunnen hier voor verschillende leerwegen kiezen. Tijdens de open dag komen de inhoud van het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding aan de orde. Natuurlijk kan er een kijkje worden genomen in de school, waaronder de diverse praktijklokalen.

Op dit moment volgen circa 350 leerlingen een opleiding in het Groene vmbo. Zij volgen de Basisberoepsgerichte Leerweg (BB), Kaderberoepsgerichte Leerweg (KB) of Gemengde Leerweg (GL). De locatie Borculo kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid, veilige schoolomgeving en aandacht voor de groene omgeving en duurzaamheid.

Nieuwsgierig waarom de leerlingen het vmbo-groen in Borculo zo leuk vinden? Bekijk hier de video. Kijk voor meer informatie over de open dag ook op https://vmbozone.nl/voor-leerlingen/open-dag-borculo/