Opening Global Entrepreneurship Week door Karin Pullen

Karin Pullen opent vandaag de Global Entrepreneurship Week regio Zwolle 2020. Met een persoonlijke boodschap wenst ze studenten succes en veel plezier bij de verschillende activiteiten rondom ondernemerschap. ”We willen als regio onze studenten uitrusten met een ondernemende geest en een internationale bril,” aldus Pullen.

Een ondernemende houding en ondernemend gedrag heeft niet alleen betrekking op een bedrijf starten, studenten kunnen dit ook laten zien in dienst van een organisatie of ten behoeve van de maatschappij. Pullen: “Studenten leren kansen zien, deze aan te grijpen én nieuwe kansen te creëren.”

Het is voor de derde keer dat wereldwijd de Global Entrepreneurship Week wordt georganiseerd. Bedrijven, overheid en jongeren ontmoeten elkaar deze week en leren de fijne kneepjes van het ondernemen. Tijdens de GEW Regio Zwolle kunnen studenten verschillende (online) events bijwonen die in het teken staan van het ondernemerschap. Zo kunnen de studenten kennismaken met het ondernemerschap en ontdekken of het wat voor hun is.

In Zwolle trekken verschillende partijen met elkaar op in dit evenement. Aangesloten dit jaar zijn Kennispoort Regio Zwolle, Gemeente Zwolle, Provincie Overijssel, MKB-regio Zwolle en de Zwolse 8 (bestaande uit de besturen van mbo- en hbo-instellingen uit de regio, waaronder Zone.college). Kijk voor meer informatie over de Global Entrepreneurship Week op www.gewregiozwolle.nl.