Opleiding Green design in actie voor de Oekraïne

Studenten en docenten van de opleiding Green design zijn geraakt door de gebeurtenissen in de Oekraïne. Ze hebben daarom een ludieke actie opgezet om geld in te zamelen voor giro 555. Op donderdag 31 maart gaan de studenten de straat op om op verschillende plekken in Zwolle tulpen te verkopen voor dit goede doel.   

De actie
Op donderdag 31 maart staan de studenten tussen 12.00 en 15.00 uur op drie plekken in Zwolle. Dit zijn: het Lübeckplein, de ingang van het station en op de Grote Markt. Ze verkopen de tulpen voor € 4,50 per bos. In verband met de veiligheid van de studenten en het gemak voor de klant kan er alleen digitaal betaald worden.

Samenwerking
Voor deze actie hebben we de samenwerking gezocht met de firma van Meer uit Creil. Zij staan helemaal achter deze actie en leveren de tulpen daarom tegen inkoopprijs.

Deze actie steunen?
Uit onderzoek blijkt dat bloemen mensen blij maken. Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met deze tulpen? Kom dan op donderdag 31 maart naar één van de verkooppunten en koop een bos tulpen. Op het Instagram-kanaal van de opleiding @green.design_college maken we na afloop van de actie bekend wat de opbrengst is.