Organisatie

De fusie tussen AOC Oost en Groene Welle brengt verandering met zich mee. Als eerste hebben wij natuurlijk een nieuwe naam Zone.college. Een nieuwe naam betekent ook een nieuwe huisstijl met een nieuw logo. Verschillende bedrijven maken gebruik van ons logo. Je kunt het nieuwe logo opvragen door een e-mail te sturen naar Gerard Nijhuis.

Ten tweede is de organisatiestructuur gewijzigd. Werkveldleiders zijn vervangen door portefeuillehouders, Bert Muskee is de nieuwe portefeuillehouder voor de Voeding.zone.

Bert Muskee: “Mijn naam is Bert Muskee. Ik ben 50 jaar, getrouwd met Hanne en samen hebben we een dochter van 12 en zoon van 8. Wij wonen in Wijhe. Mijn hele werkzame leven heb ik doorgebracht in het middelbaar beroepsonderwijs. Begin jaren 90 gestart als docent bewegingsonderwijs op een ROC in Zwolle. Daarna ook op de Groene Welle. Na een paar jaar kon ik daar een volledige baan krijgen en toen ben ik gestopt bij het ROC. In de loop van de jaren ben ik op de Groene Welle meer coördinerende en uiteindelijk leidinggevende werkzaamheden gaan doen. In totaal ben ik nu circa 8 jaar leidinggevende. In de beginjaren bij de afdeling Cursusonderwijs & Contractactiviteiten (C&C). Later kwamen daar de opleidingen Hovenier/Groenvoorziening, Bos- en Natuurbeheer en Sportvis en Water beheer bij. Bij de naderende fusie is de afdeling C&C per 1 januari 2018 samengegaan met Groeipunt BV (verbonden aan AOC Oost). Op 1 augustus zijn AOC Oost en de Groene Welle gefuseerd tot Zone.college. Hierbinnen mag ik een leidinggevende rol vervullen o.a. in het werkveld Voeding. Voor mij een nieuwe wereld, maar tot nu toe heb ik fijne ervaring. Een betrokken docentengroep die goede relaties heeft met bedrijfsleven en scholen.
Ik ben blij dat ik daar aan verbonden mag zijn!