Podcast Dierenpraat | In gesprek met Bram Eijgenhuijsen

Vanaf vandaag is de eerste aflevering van serie 3 van de Podcast Dierenpraat van Zone.college op Spotify en Springcast te beluisteren. In de podcasts bespreken we verschillende thema’s binnen het werkveld Dier. Denk hierbij aan oud-studenten met een inspirerend verhaal, innovaties binnen het werkveld, activiteiten in de dierenbranche, interviews met mensen uit het werkveld en alles wat jij nog meer wil weten!

In deze aflevering gaan docenten Gerard ter Meer en Emma van Leeuwen in gesprek met Bram Eijgenhuijsen. Bram is bekend van seizoen 3 van B&B vol liefde maar studeerde daarvoor op de Groene Welle, wat nu Zone.college is. Op zijn boerderij in Zweden zijn veel dieren aanwezig en de band die Bram heeft met zijn dieren is heel bijzonder. We hebben het onder andere over zijn dieren, de wilde dieren rondom zijn boerderij en hoe Zweedse mensen over dieren denken. Veel plezier met luisteren!

We plaatsen elke maand een nieuwe aflevering, wil je niets missen voeg Dierenpraat dan toe aan je bibliotheek in Spotify.

Wil je de podcast met Bram beluisteren? Open deze dan in Spotify met deze link: https://open.spotify.com/show/57nPW9FuH2ifFgS7uPqAEP

Heb je geen Spotify, dan kun je de eerste aflevering ook hier beluisteren: Springcast