Nieuwe aflevering Podcast Dierenpraat te beluisteren

Vandaag is er weer een nieuwe Podcast Dierenpraat van Zone.college op Spotify en Springcast geplaatst. In de podcasts bespreken we verschillende thema’s binnen het werkveld Dier. Denk hierbij aan oud-studenten met een inspirerend verhaal, innovaties binnen het werkveld, activiteiten in de dierenbranche, interviews met mensen uit het werkveld en alles wat jij nog meer wil weten!

In deze aflevering van de podcast Dierenpraat gaan docenten René en Emma in gesprek met Rogier van Rossem. Rogier is eigenaar van terrariumspeciaalzaak ‘de Kameleon’, in Tilburg. Daarnaast is hij voorzitter van Stichting Herpetofauna en teamlid van Stichting our EARTH. In deze podcast bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Wat komt er kijken bij het houden van terrarium dieren?
  • Hoe is de wetgeving geregeld?
  • Wat zijn de succesverhalen van natuurbescherming?

We plaatsen elke drie weken een nieuwe aflevering, wil je niets missen voeg Dierenpraat dan toe aan je bibliotheek in Spotify.

Wil je de podcast met Rogier beluisteren? Open deze dan in Spotify met deze link: https://open.spotify.com/show/57nPW9FuH2ifFgS7uPqAEP

Heb je geen Spotify, dan kun je de eerste aflevering ook hier beluisteren: https://app.springcast.fm/player/e/26910/00d664/dark