De winnaars van de wedstrijd tuinaanleg van het vmbo van Zone.college zijn bekend!

Tom Brunsveld (Barchem) en Kevin Buil (Haaksbergen) van de locatie Borculo van Zone.college hebben de allereerste Skills Talent wedstrijden gewonnen. Ze namen het op tegen 5 andere teams en bleken het beste te presteren. De jury noemde als positieve punten goede samenwerking, precies meten, nette afwerking en optimaal gebruik van materiaal en een mooie vlakke verharding.

Tom dacht even ‘dat is wel geinig we doen gewoon mee en halen misschien wel een derde of vierde plaats, maar eerste worden, dat hadden we niet verwacht’. Kevin zei ‘meneer hoe zullen we dit thuis vertellen en hoe zullen we het aan de klas vertellen?’ Mathijs Geltink, vakdocent van beide jongens kon duidelijk voelen dat ze het effect van meedoen aan een wedstrijd onderschat hadden. ‘ze waren beiden zo enthousiast en verrast dat ze gewonnen hadden en wilden het gelijk aan iedereen laten weten, maar toch ook weer niet om ze te verassen! Een echte medaille mee naar huis, en een beker is de kers op de taart’.

In maart zijn de Nationale wedstrijden tuinaanleg, ergens midden in het land. Tom en Kevin gaan dan strijden om de titel Nationaal winnaar Tuinaanleg vmbo, we wensen ze daarbij heel erg veel succes!

 


Tom Brunsveld en Kevin Buil nemen de prijs in ontvangst.
Foto: Mathijs Geltink