Student Dierverzorging genomineerd voor studentondernemer van het jaar

Marlijn Kampjes, oud-student Dierverzorging van Zone.college, is genomineerd voor ‘de studentondernemer van het jaar’. Samen met vijf andere studenten uit de regio Zwolle strijdt ze om de eer. Op 8 juni wordt bekend gemaakt wie de winnaar van dit jaar wordt. Het oordeel wordt gevormd door een vakjury, die alle inzendingen beoordeeld. Maar er is ook een publieksjury, die mede bepaalt wie de winnaar wordt. Stem dus ook op Marlijn! Dat kan via www.zonregiozwolle.nl.

Marlijn Kampjes doet mee met haar eigen bedrijf ‘Marly’s Viervoeters’, een hondenuitlaat- en oppasservice aan huis in Hardenberg. Met haar in oktober 2021 gestarte bedrijf maakt Marlijn Kampjes een positieve indruk bij haar klanten. Mensen die hun huisdier liever niet naar een pension brengen of naar een hondenuitlaatservice met grote groepen honden kunnen terecht bij Marly’s Viervoeters in Hardenberg.

Studentenondernemers zijn een belangrijke nieuwe groep ondernemers voor Regio Zwolle. Met de verkiezing worden mbo-studenten in de spotlights gezet. De goede voorbeelden moeten andere studenten stimuleren om ook te gaan ondernemen. Zone.college doet voor de 2e keer mee aan de wedstrijd. De wedstrijd is een initiatief van ZON regio Zwolle. Dit samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven heeft als doel de economie in de regio Zwolle te versterken door brede netwerkvorming te stimuleren en kennis te delen. Met de wedstrijd ‘studentenondernemer van het jaar’ wil het samenwerkingsverband ondernemerschap onder studenten te stimuleren.