Jeroen Elsman de studentambassadeur mbo van Zone.college

De afgelopen periode is binnen het mbo van Zone.college gezocht naar de Studentambassadeur mbo. De student die positief opvalt door goede resultaten, prima stage, positieve inzet en vakmanschap.

Uit acht nominaties is Jeroen Elsman, tweedejaars student aan de opleiding Voeding & technologie, als winnaar aangewezen. Hij vertegenwoordigt Zone.college de komende periode tijdens de landelijke campagne ‘Mbo’ers Pakken Aan’. Waar mbo studenten van verschillende scholen in Nederland door middel van challenges strijden om de titel Landelijke Ambassadeur mbo 2022-2023. Met de campagne, die in maart 2022 van start gaat, wil de MBO Raad het mbo een gezicht geven en laten zien dat mbo-studenten met twee benen middenin de maatschappij staan.

Vanwege zijn grote inzet, passie voor zijn vak, communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel is voor Jeroen gekozen om onze school te vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezingen. Kenmerkend voor Jeroen is dat hij proactief is en graag meedenkt om ons onderwijs te verbeteren. Volgens zijn docenten is hij een makkelijke prater die graag zijn steentje bijdraagt, zoals bijvoorbeeld bij voorlichtingsbijeenkomsten.

De landelijke campagne van de MBO raad, waaraan Jeroen actief een bijdrage zal leveren, start in maart 2022 en bestaat uit verschillende challenges. Met elke challenge kunnen de ambassadeurs punten verdienen. Zo moeten de studenten bijvoorbeeld voor de camera én een onafhankelijke vakjury verschillende opdrachten uitvoeren. We wensen Jeroen veel succes, maar vooral heel veel plezier tijdens zijn deelname aan de verkiezingen Landelijke Ambassadeur mbo!