Studentambassadeur mbo Zone.college bekend

De afgelopen periode is binnen het mbo van Zone.college gezocht naar de Studentambassadeur mbo. De student die positief opvalt door goede resultaten, prima stage, positieve inzet en vakmanschap.

 

Uit 8 nominaties is Melody Mellema, derdejaars student aan de opleiding Bedrijfsleider paardensport & paardenhouderij, als winnaar aangewezen. Zij vertegenwoordigt Zone.college de komende periode tijdens de landelijke campagne ‘Mbo’ers Pakken Aan’. Waar 42 mbo studenten van verschillende scholen in Nederland door middel van challenges strijden om de titel Landelijke Ambassadeur mbo 2021-2022.

Met de campagne, die in maart 2021 van start gaat, wil de MBO Raad het mbo een gezicht geven en laten zien dat mbo-studenten met twee benen middenin de maatschappij staan.

Vanwege haar grote inzet, gedrevenheid in haar vak, leiderschap en doorzettingsvermogen is voor Melody gekozen om onze school te vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezingen.

Kenmerkend voor Melody is dat ze iedere uitdaging aangrijpt, waardoor ze is geselecteerd voor het talentenplan van het Hippisch Trainings Centrum. Ook internationaal heeft ze al ervaring opgedaan. Als groom (professioneel paardenverzorger) assisteerde ze een Chinese en Nederlandse ruiter tijdens internationale concoursen in Italië en Polen. Volgens haar docenten is Melody de kartrekker van de klas en is ze een echte doorzetter.

In deze video stelt Melody Mellema zich aan je voor

De landelijke campagne van de MBO raad, waaraan Melody actief een bijdrage zal leveren, start in maart 2021 en bestaat uit verschillende challenges. Met elke challenge kunnen de ambassadeurs punten verdienen. Zo moeten de studenten bijvoorbeeld voor de camera én een onafhankelijke vakjury verschillende opdrachten uitvoeren.

We wensen Melody veel succes, maar vooral heel veel plezier tijdens haar deelname aan de verkiezingen Landelijke Ambassadeur mbo!