Studente Bloem, groen & styling werkt als illustrator mee aan kleurboek

Nathalie Tirion, derdejaars student Bloem, groen & styling (nu Green design) is een echt illustratie talent. Tijdens de buiten-de-regio stage heeft ze van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de stageperiode zo in te kleden dat deze perfect aansluit bij haar doelen voor de toekomst.

Hortus Botanicus
Voor de zomer heeft Nathalie haar buiten-de-regio stage op afstand gedaan bij de Hortus Botanicus in Leiden. Hier heeft ze meegewerkt aan de vervaardiging van de illustraties van de stoepplantjeskaart en het stoepplantjes kleurboek uitgegeven door de Hortus. Op deze manier heeft ze veel ervaring opgedaan en aan haar netwerk gewerkt. Zo komt haar droom om als botanisch illustrator aan de slag te gaan een stuk dichterbij.

“Zelf vind ik het geweldig dat een andersoortige stage, dan een gebruikelijke stage in een winkel, zo’n prachtig resultaat heeft opgeleverd”, aldus Bianca Harink, docent Bloem, groen & styling.

Stoepplantjes kleurboek
Dit kleurboek voor jong en oud staat vol met allerlei weetjes over stoepplantjes. Je kunt 52 stoepplanten ontdekken en kleuren, voor elke week van het één! Zo leer je ze kennen en kun je van dit boek een mooie verzameling maken. We kunnen vijftig kleurboeken kosteloos beschikbaar stellen. Heb jij belangstelling voor dit boek? Laat het ons weten en stuur een mail met je naam, adres en woonplaats naar greendesign@zone.college en misschien ben jij een van de gelukkigen.