Studenten Groene detailhandel bezoeken Welkoop tijdens projectweek

Op donderdag 17 maart bezochten ruim 30 studenten van de opleiding Groene detailhandel van Zone.college het hoofdkantoor van Welkoop. Dit was één van de activiteiten tijdens de projectweek van de opleiding.

Welkoop had een leuk en actief programma opgezet om elkaar elkaar (beter) te leren kennen. Het programma begon met uitleg over waar Welkoop voor staat en hoe de winkels eruit zien. Na een kleine pauze gaf Marc Veenendaal, Manager Supply Planning van Welkoop uitleg over alle logistieke stromen binnen de organisatie. Volgens bezochten de studenten in twee groepen het distributiecentrum. En sloten we de dag af met een bezoek aan een winkel van Welkoop in Hattem. Het was een leuke en leerzame middag voor de studenten, die vooral onder de indruk waren van het grote distributiecentrum.

Naast het bezoek aan de Welkoop stonden er tijdens de projectweek nog veel meer leuke onderdelen op het programma. Zo zijn er een aantal meiden die hun heftruckcertificaat hebben gehaald. Zie de foto’s hieronder.