Studentenservicepunt officieel geopend

Na maanden voorbereiding, overleg en afstemming is het vandaag zover: het Studentenservicepunt (SSP) in Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle is officieel een feit. Karin Pullen, voorzitter College van Bestuur, verzorgde digitaal en coronaproof de openingshandeling en deed zelf nog wat praktijkervaring op door de eerste vragen van studenten te beantwoorden.

In het SSP werken de studentenadministratie en studentenondersteuning nauw samen. Zij geven antwoord op alle vragen over het mbo-onderwijs, BPV/stage, studentenondersteuning en Plusklas. Ook is het SSP de plek voor het inleveren van documenten, zoals de onderwijsovereenkomsten en BPV-document. Zone.college vindt het belangrijk dat studenten een goede, herkenbare plek hebben, waar ze terecht kunnen met vragen. Zeker omdat studenten in de toekomst steeds meer buiten de school onderwijs krijgen. Het SSP is deze herkenbare plek en moet studenten en docenten verder helpen bij hun vragen.

Studenten en medewerkers hebben inmiddels een uitnodiging gekregen om kennis te maken met het SSP en haar medewerkers. Telefonisch is het SSP bereikbaar via (088) 26 20 900. Via mail zijn (voorlopig) nog 3 adressen in gebruik:

mboadministratie@zone.college (SSP Almelo, Deventer en Doetinchem)
adminhardenberg@zone.college (SSP Hardenberg)
adminzwolle@zone.college (SSP Zwolle)