Online voorlichtingsavonden vmbo Groen Zwolle

Op donderdag 4, 11, 18 of 25 november 2021 organiseert het Zone.college in Zwolle een online voorlichtingsavond over Vmbo Groen onderwijs. Van 19.00 uur tot 20.00 uur wordt via teams online informatie gegeven over het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Iedereen die geïnteresseerd is in een uitdagende groene opleiding is welkom. Meld je aan via deze pagina

Leerlingen die kiezen voor het vmbo Groen krijgen in vier jaar een goede basis voor een vervolgopleiding in het (groene) mbo. Bij het vmbo Groen leren leerlingen in een groene omgeving. Hierbij gaat het niet alleen om het leren van kennis, maar ook om het leren kennis toe te passen. Leren gaat namelijk beter door doen. Uiteraard krijgen leerlingen ook groene vakken als ontwerp & creatie, leefomgeving & recreatie of dier & verzorging. Door het brede aanbod van vakken kan een leerling gemakkelijk doorstromen naar alle sectoren van het mbo.

Binnen het vmbo Groen in Zone.college wordt gewerkt met verschillende leerwegen passend bij ieder type leerling. De eerste twee jaar staan in het teken van de basisvorming. Een leerling kan dan nog makkelijk overstappen naar een ander niveau. In het derde leerjaar stroomt een leerling door naar de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KB) of de basisberoepsgerichte leerweg (BB). Ook kunnen leerlingen kiezen voor route naar een diploma voor de theoretische leerweg (TL). Op dit moment volgen ruim 450 leerlingen een groene vmbo-opleiding.

Online voorlichtingsavond vmbo Groen Zwolle
donderdag 4, 11, 18 of 25 november 2021
19.00 uur tot 20.00 uur

Meld je aan via deze pagina. Je ontvangt een persoonlijke mail met een unieke link naar de online bijeenkomst. In januari 2022 organiseren we ook een open dag. Je bent dan van harte welkom op onze locatie in Zwolle. We maken een mooi programma voor je!