Voorlichtingen mbo maart komen er aan

Kennismaken met groene beroepen, unieke opleidingen, sfeer proeven en enthousiast worden. Dat zijn de ingrediënten van de komende voorlichtingsmomenten bij het Zone.college. Op 8 maart tussen 16.00 en 20.00 uur kan iedereen kennis maken met alle mogelijkheden die het groene mbo-onderwijs in Hardenberg biedt. Op 10 maart tussen 18.00 en 20.00 uur staan de deuren open in Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle. Meld je wel even vooraf aan via het aanmeldformulier, zie onderstaande button.

Iedereen die meer wil weten over cursussen en maatwerktrajecten kan zich aanmelden voor een individueel gesprek op 10 maart tussen 18.00 en 20.00 uur.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en het meewerken op een stageplek, doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk
Studenten die kiezen voor het groene mbo-onderwijs op één van onze locaties kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werken we optimaal aan de toekomst van onze studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

Voor meer informatie en aanmeldformulieren klik op:

Open dagen mbo