Vrijdag 25 november open dag mbo Zone.college

Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college in Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle op 25 november 2022 van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier op de website.

De groene mbo-opleidingen presenteren zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

De toekomst groen kleuren
Er spelen belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van natuur, klimaat, energie, dieren, voeding en leefbaarheid. Dit vraagt om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis. Voor studenten die hun beste binnenste buiten willen halen, meer willen weten over hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld en die de toekomst groen willen kleuren organiseert Zone.college deze open dag.

Locaties open dag mbo Zone.college 
Tijd: van 15.00 tot 20.00 uur | Aanmelden via website

Almelo: Bornerbroeksestraat 348, Almelo
Deventer: Snipperlingsdijk 2, Deventer
Doetinchem: Gildenbroederslaan 3, Doetinchem
Zwolle: Koggelaan 7, Zwolle

Het is ook mogelijk om de open dag op 25 november online bij te wonen. De online open dag is tussen 15.00 en 20.00 uur te bekijken via www.zone.college. Aanmelden is niet noodzakelijk.