Yasmin Westerink en Amphytrion RS2: Een Magische Debuut in de Paardensportarena!

Wat een spetterende entree maakte Yasmin Westerink met haar nieuwe troef, Amphytrion RS2, tijdens het CDI in Kronenberg! Als eerstejaars Instructeur paardensport student wist Yasmin de harten van het publiek te veroveren met een indrukwekkende landenproef, waarbij ze maar liefst 72,071% behaalde. Een prestatie van formaat die haar met recht op de kaart zet als opkomend talent in de paardensportwereld.

Voor Yasmin is deze nieuwe samenwerking met Amphytrion RS2 een frisse start, en wat voor een! De combinatie straalde tijdens de individuele proef, waar ze een fantastische tweede plaats veroverden. De kers op de taart kwam in de kür, waar Yasmin en Amphytrion RS2 schitterden met een indrukwekkende score van 75,6%. Een welverdiende beloning voor hun onmiskenbare synergie en vakmanschap.

Het is duidelijk dat Yasmin Westerink en Amphytrion RS2 een veelbelovend duo vormen, klaar om de wereld van de paardensport te veroveren. Met vastberadenheid, passie en een onmiskenbaar talent voor elkaar, belooft deze combinatie nog vele successen en adembenemende prestaties in de toekomst. We kijken reikhalzend uit naar het vervolg van hun avontuur en juichen Yasmin van harte toe op haar opmerkelijke reis in de paardensport!