Het Groene Sector Café op De Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs is op 8, 9 en 10 maart te bezoeken in de Evenementenhal Hardenberg. Onze studenten en medewerkers werken mee aan meerdere activiteiten, waaronder de aanleg van een waterplein in hal 4 en stamtafelgesprekken in het Groene Sector Café in hal 3.

Stamtafelgesprekken over leren en werken in de groene sector
Bezoekers kunnen in hal 3 naar het Groene Sector Café, waar iedere beursdag tussen 16.00 -17.30 uur diverse stamtafelgesprekken worden gevoerd over werken en leren in de groene sector.  Herbert de Witte is opleidingsadviseur bij Zone.college en is één van de tafelgasten. Samen met Mathieu van Druenen (landelijk adviseur werkgeversdienstverlening UWV), Jeroen Zijlmans (beleidsmedewerker VHG) en Ilona Hendriks-van Triest (eigenaar Groen Uitzendburo) gaat hij  aan de hand van een aantal prikkelende stellingen het gesprek aan met de bezoekers in het café. Ook schuift bij elke sessie een docent en een leerling van de opleiding Aankomend Hovenier aan.

Nationale Wedstrijd Tuinaanleg
De finale van mbo Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2022 vindt eveneens plaats op De Groene Sector Vakbeurs. Deze wedstrijd wordt door Koninklijke VHG georganiseerd en maakt deel uit van Skills Heroes. Studenten van Zone.college Doetinchem, Aeres Velp, Yuverta Houten en Yuverta Nijmegen gaan tijden de beurs in hal 1 een een tuin aanleggen. Op donderdag rond 19.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. Alle teams bestaan uit twee studenten en een coach.

Meer info
Op de site groenesector.nl staat meer informatie over het programma en een online formulier voor het bestellen van gratis toegangskaarten.

Openingstijden:
8 maart 2022 13:00 – 21:00 uur
9 maart 2022 13:00 – 21:00 uur
10 maart 2022 13:00 – 21:00 uur

Adres:
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg