Zone.college tweede bij Agro Challenge

Op donderdag 19 mei van de Agro Challenge plaats in Grollo. Op deze prachtige dag gingen 6 teams van AOC’s uit heel Nederland de strijd met elkaar aan op onderdelen als veilig, vaardig en verantwoord een parcours afleggen met een trekker, hooibalen stapelen met een hoogwerker en het verwisselen van banden.

Het was een spannende strijd, met een mooie prijs. Want het winnende team mag in augustus naar de Europese wedstrijden, die dit jaar in Oostenrijk gehouden worden. Normaal wordt het Nederlandse team door loting aangewezen, nu was het Terra MBO voor de eerste keer in de geschiedenis gelukt om een landelijke finale te organiseren.

De wedstrijd werd gewonnen door Yuverta uit Roermond. De tweede plaats was voor Zone.college Almelo. Het team van Zone.college bestond uit de studenten Silke Hampsink, Teun Meen, Rens Franken-Volmerink, Harm Oude Dubbelink met de coaches Harry Kuipers en Astrid Sportel.

Het was enorm gezellig en spannend om zo met andere studenten een wedstrijd aan te gaan. We kijken uit naar de wedstrijd van volgend jaar en verwachten dat er dan meer teams van Zone.college mee gaan doen.

Felicitaties voor de studenten en hun coach! Complimenten voor de goede organisatie door Terra MBO!