Opleiden tot hovenier? Of bijscholen in het vak? Dat kan!

Omscholen tot hovenier of verder specialiseren? We starten vanaf september op verschillende locaties met diverse opleidingen. Zone.college biedt brancheopleidingen aan, maar kent ook diverse BBL-opleidingen. Alle opleidingen zijn zeer praktijkgericht en bieden grote kans op werk, want de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche zit namelijk te springen om goede vakmannen en vakvrouwen!

Liever een specifieke cursus volgen rondom bijvoorbeeld boomverzorging, bosmaaiers, veilig werken of onderhoud aan machines? Dat kan. Zone.college biedt een groot aantal cursussen voor professionals.

Subsidie

Subsidies en regelingen kunnen omscholing of bijscholing nog aantrekkelijk maken. Onze opleidingsadviseurs kunnen meer vertellen over de financiële tegemoetkomingen van kosten voor onderwijs en praktijkbegeleiding. Weten welke subsidies er zijn? Bekijk hier het overzicht dat we hebben samengesteld.

Meer informatie

Heb je behoefte aan opleidingsadvies of  vragen over arbeidsparticipatie  of financieringsmogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Naast de mbo- en brancheopleidingen bieden we ook korte cursussen voor (aankomende) hoveniers. Informeer naar de mogelijkheden.

Herbert de Witte
Opleidingsadviseur
Rachel van Vulpen
Opleidingsadviseur