BHV Bedrijfshulpverlening herhalingsbijeenkomsten EHBO en Brandbestrijding

Heb jij de cursus Bedrijfshulpverlening Basis gevolgd? Dan moet je je kennis op peil houden door middel van herhalingsbijeenkomsten. De wet schrijft voor dat je daar per onderdeel (EHBO en Brandbestrijding) elke twee jaar een dagdeel aan moet besteden. Zone.college biedt je de mogelijkheid om aan deze verplichting te voldoen, met herhalingsbijeenkomsten waarin de focus niet ligt op theorie maar op praktisch handelen.

Informatie

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de basiscursus Bedrijfshulpverlening heeft gevolgd en hierin qua kennis en kunde bij wil blijven door deel te nemen aan de wettelijke verplichte herhalingsbijeenkomsten.

Programma

Als je de Basiscursus Bedrijfshulpverlening hebt gevolgd is herhaling van onderdelen EHBO en Brand noodzakelijk om bij te blijven, zowel wat betreft kennis als kunde. De bijeenkomsten worden gevuld met weinig theorie en veel praktisch handelen.

Zowel het EHBO gedeelte als het Brand gedeelte bestaat uit één dagdeel (avond of middag). Beide gedeeltes dienen elke twee jaar bijgewoond te worden om het basisdiploma BHV te behouden. Wanneer je je slechts voor één bijeenkomst wilt opgeven, wil je dan bij aanmelding duidelijk aangeven voor welke bijeenkomst je inschrijft?

Bij een minimaal aantal van 12 personen kunnen wij een bijeenkomst in-company verzorgen.

Investering

€ 180,- excl. 21% btw.

Na de opleiding

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.