Vakbekwaam houder van Vissen

Houd jij je beroepsmatig bezig met het houden van vissen? Vanaf 1 juli 2020 is een vakbekwaamheidsbewijs verplicht voor iedereen die werkt met (gezelschaps)dieren. Zone.college biedt een 2-daagse cursus waarmee je een erkend vakbekwaamheidsbewijs kunt behalen voor het houden van vissen.

Informatie

Voor wie

Bedrijfsmatige houders van vissen.

Programma

Vakkennis en vaardigheden:

  • opfrissen van kennis over dierwelzijn, soorten, meest bekende ordes, voeding, wet- en regelgeving, leefomgeving, gezondheid, kweken, filters.

Dag 1: laatste ontwikkelingen, voorbereiding examen en kennis examen oefenen
Dag 2: theorie- en praktijkexamen

Data en Locaties

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om cursusdata te plannen. Zodra hier meer over bekend is worden de data op de website geplaatst.

Investering

€ 395,-excl. 21% btw voor een cursus van 4 dagdelen, inclusief kennis- en praktijkexamen.

Kosten herexamen:

Kennisexamen: € 60,– excl. 21% btw.
Praktijkexamen: 125,– excl. 21% btw.

Na de opleiding

Na het behalen van deze cursus mag je bedrijfsmatige activiteiten voeren met vissen.

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.