Voedingsmiddelentechnologie - basis

Werk jij in de voedingssector en wil je graag meer kennis over de processen en technieken in één van de volgende categorieën?

  • Zuivel 
  • Vlees 
  • Brood en banket 
  • Groente en fruit 
  • IJs 
  • Bier 
  • Kant-en-klaarmaaltijden 

Zone.college biedt in een basiscursus voedingsmiddelentechnologie de kennis die nodig is om grondstoffen te verwerken tot eindproducten. 

Informatie

Voor wie

Medewerkers die werkzaam zijn in de productie, kwaliteitsdienst, binnendienst of buitendienst. 

Programma
  • Grondstofkennis en ingangscontrole 
  • Bewerkingen en apparatuur 
  • Hygiëne, voedselveiligheid en microbiologie 
  • Verpakken en etiketteren
  • Bereiding van producten
  • Kwaliteitscontroles en productafwijkingen 
  • Oorzaken van afwijkingen 
Data en Locaties

Investering

€ 595,- excl. 21% btw voor een cursus van 5 dagdelen.

Na de opleiding

Na deze cursus weet je er allemaal belangrijk is om een product te maken dat aan de kwaliteitseisen voldoet.

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.